Mer om mig

Den som anlitar redovisningsfirman Debet & Kredit Redovisning AB kan räkna med att debet och kredit går ihop. Ägaren Chris Nilsson har alltid gillat siffror och det var en far i revisionsbranschen som lärde honom allt han behövde veta. Ekonomistudierna gick sedan lätt och idag driver han den egna firman i Hisings Backa.

Då Chris Nilsson var färdig med studierna 1983 började han på sin fars byrå. Där blev han kvar tills han 1991 öppnade eget i Eslöv. Året efter flyttade han med sin firma Debet & Kredit Redovisning till Göteborg.

Detta visade sig vara bra yrkesmässigt och snart ökade verksamheten ordentligt. För att kunna tillgodose sina kunders alla behov samarbetar vi med Peter Gårdström som revisor. Några av kunderna är kvar sedan starten; t.ex. Candeo AB.

Chris Nilsson är flexibel och anpassar sig efter kunden. Celero Support AB (idag Coor) ville att han skulle gå in som timanställd ekonomiansvarig och han har även arbetat på liknande sätt för Adecco som controller. Han ser det som en fördel att kunna arbeta både hemma och på plats på de olika företagen.

Chris Nilsson
– Detta gör att jag kan se helheten och hjälpa till att förbättra företagsstrukturen. Jag gillar utmaningar och har lätt för att lära mig de nya rutiner som finns på de olika arbetsplatserna.